top of page

CV, kontakt- og tekstoversigter

På de følgende sider er der mulighed for at læse mit reflekterende CV. Det er ikke kun en oversigt over uddannelse og arbejdsliv, men tillige et forsøg på at sætte det ind i de sammenhænge jeg har virket i.
Desuden er der en side med kontaktoplysninger, som kan benyttes i forbindelse med uddybende spørgsmål, kommentarer og videre dialoger.
Endelig er der en oversigt over alle teksterne i de forskellige kategorier. Her kan der f
oretages direkte link til de enkelte kategorier og alle teksterne.
På de enkelte sider kan man se, hvem der har taget billeder og udført malerier og illustrationer, som jeg har anvendt på hjemmesiden. Nederst på siden her, er det suppleret med link til de enkelte kunstnere og institutioner og det følges op af en kort beskrivelse af "Generelt brug af billeder og illustrationer på hjemmesiden".

 

Laust.70 år. IMG_0708

Laust Riis-Søndergaard Et reflekterende CV ad krogede stier på livets veje.

Heimdal_edited

Forbindelseslinjer til videre dialoger. Se kontaktoplysninger. Skulptur: Heimdal. Udført af Erland Knudssøn Madsen. Billedkunstner. 1982.

IMG_0142_edited

Tekstoversigter. "Ord i mund og skrift i bog".... Her er der mulighed for at få et samlet overblik over alle teksterne og et direkte link til dem. Collelage: Udført af Maja Bursøe i 2001.

Link til hjemmesider, der  henviser til kunstnere og deres billeder og skulpturer, som jeg har anvendt på hjemmesiden.

Generelt om brug af billeder og illustrationer på hjemmesiden
(Teksten fra forsiden)

De fotos, kunst og illustrationer jeg anvender på min hjemmeside, relaterer sig for det meste til mit arbejde i de frie skoler og i særlig grad til Den Frie Lærerskole i Ollerup, hvor jeg havde ansættelse fra 1998-2018. Det er fortrinsvis fotos fra undervisningssituationer, som er taget af medie- og fotohold igennem tiden, kunst, som er kreeret af forskellige hold i formning-billedkunst, fotos fra Ollerupkurser og Den frie Lærerskoles kursuscenter ”Borgen”, fotos af kunstnerisk udsmykningsarbejde på Den Frie Lærerskole, fotos af skulpturer og billedkunst af kunstnere, som jeg har samarbejdet med.  

 

Jeg har fået mundtligt tilsagn om, at kunne bruge billederne på hjemmesiden så ingen skal føle sig krænket i denne henseende. Hvis det i enkelte sammenhænge ikke er lykkedes at få aftalen tydeligt nok formidlet, eller der er sket fejl og misforståelser, så ophavsretten således er blevet krænket, er det sket aldeles utilsigtet og fejlen vil blive rettet med det samme.

Vedr. billeder og illustrationer fra nettet, har jeg ligeledes gjort mig umage med at være opmærksom på ophavsretten, så ingen skal føle sig krænket. Skulle det være sket, vil jeg værdsætte en dialog med den, der har ophavsretten, og få fejl og misforståelser ryddet af vejen. Et evt. krav der måtte fremsættes i den forbindelse vil som udgangspunkt blive honoreret som havde jeg indhentet tilladelse i forvejen.

Jeg arbejder løbende med at forbedre hjemmesiden incl. billedkvaliteten og det visuelle udtryk. Det er en aldrig afsluttet proces og kan altid forbedres. Alle billederne har deres egen unikke fortællinger samtidig med, at de også understøtter og er i dialog med teksten.

 

Hjemmesiden bliver ikke brugt i nogen kommenrcielle sammenhænge.

bottom of page